Loader

„Tata iz pakla“

11.jun,20:58

Otac teniserke Jelene Dokić osuđen na 15 meseci zatvora zbog pretnji upućenih ambasadorki Australije u Srbiji i nelegalnog držanja oružja

Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, osuđen na petnaest meseci zatvora zbog pretnji upućenih ambasadorki Australije u Srbiji i nelegalnog držanja oružja na porodičnom imanju.

Advokat Bosiljka Đukić najavila je da će podneti žalbu na presudu, nadajući da drugostepeni sud neće poći stopama opštinskog suda u Rumi. Đukićeva je rekla da je u najgorem slučaju njen klijent trebalo da bude osuđen na uslovnu kaznu, jer je, kako navodi, reč o „mnogo blažim kvalifikacijama od onih koje mu se stavljaju na teret“.

Šta se sve događalo sa Damirom Dokićem koga zapadna štampa naziva „tata iz palka“, šta je prethodilo njegovim pretnjama ambasadorki Australije i kako je to uticalo na karijeru njegove ćerke Jelene, pročitajte u posebnom tekstu objavljenom 14. maja:

Srbin veći od Svetog Save

Poslednje izdanje

Intervju: Miloš Jovanović, predsednik Nove Demokratske stranke Srbije

Ako ne sprečimo krađu, možemo Vučića proglasiti za maršala Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve